Home

Uiterlijke verzorging is heel belangrijk! Het geeft je een goed gevoel en dat straal je uit naar de buitenwereld. Hierbij horen natuurlijk ook je nagels. Soms lukt het niet om je natuurlijke nagels mooi te houden, omdat ze aan allerlei omstandigheden worden blootgesteld. Ook nagelbijten kan één van de oorzaken zijn waardoor je nagels er niet uitzien zoals jij het graag zou willen. Hiervoor zijn kunstnagels of versteviging van je eigen nagels een uitkomst. Deze kunstnagels kunnen op elke gewenste lengte worden gemaakt.

Natalia Nails is gespecialiseerd in acryl en gelnagels en nail-art. Of het nu gaat om nagelverlenging, nagelversteviging, frenche-manicure en pedicure (met of zonder glitters), nail-art, bruidsnagels, Gel-polish of manicure-behandelingen. Daarnaast kun je je nagels ook nog versieren met nail art.

Nail art is er voor elke gelegenheid:voor een bruiloft, een feest, kerst, zomer of gewoon omdat je het mooi vindt.

Ook probleem nagels, teennagels en nagelbijters zijn welkom. Daar word altijd een passende oplossing voor gezocht. Zo hoeft u uw handen of voeten niet meer te verstoppen.

Natalia Nails is een erkende nagelstudio in Rotterdam Nesselande! Bij ons staat hygiëne hoog in het vaandel. Tevens streven wij naar 100 % tevreden klanten. Daarom geven wij altijd volledige garantie op de geplaatste set nagels.

Wil je op de hoogte blijven van leuke acties en meer, volg ons dan op Instagram en Facebook Klik op de link onderin op de home pagina.Openingstijden

maandag   :  12:00 - 21:00
dinsdag   :  09:00 - 18:00
woensdag   :  09:00 - 12:00
donderdag   :  12:00 - 21:00
vrijdag   :  09:00 - 18:00
 
 


Natalia Nails, Rotterdam, Zuid-Holland

Young Nails, partner Natalia Nails, Rotterdam, Zuid-Holland

IBD, partner Natalia Nails, Rotterdam, Zuid-Holland

Contactolg ons
Natalia Nails info